365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

Gemeente Schouwen-Duiveland ontzorgt

De gemeente Schouwen-Duiveland is een dienstverlenende organisatie en erkent dat haar medewerkers haar grootste kapitaal zijn. Om hun welzijn en gezondheid te bevorderen en een prettige werkomgeving te creëren, heeft de gemeente besloten om het vitaliteitsprogramma van 365VitaalWerken te implementeren. Dit programma heeft als doel om de vitaliteit en het welzijn van de medewerkers te vergroten, waardoor de betrokkenheid en tevredenheid wordt versterkt.

De uitdaging

De gemeente Schouwen-Duiveland streeft naar een vitale werkomgeving en wil haar medewerkers op een laagdrempelige manier meer laten weten over alle facetten van vitaliteit met tips waar ze direct mee aan de slag kunnen. Daarmee is er meer bewustwording rond het thema. De gemeente heeft besloten 365VitaalWerken in te schakelen om het welzijn en de gezondheid van haar medewerkers te bevorderen en een prettige werksfeer te creëren.

365VitaalWerken ontzorgt ons door het maken van content, regelen van activiteiten en het maken van een planning (inclusief bijzondere dagen). Ze denken graag mee en zijn altijd goed en snel bereikbaar. Wij zijn erg blij met deze samenwerking!

Floor Jansen

Beleidsmedewerker HR

Laagdrempelig

De medewerkers van de gemeente Schouwen-Duiveland hebben op een laagdrempelige manier meer informatie ontvangen over alle facetten van vitaliteit. Met deze tips kunnen ze direct aan de slag en is er meer bewustwording rondom dit thema.

Ontzorgt

Daarnaast regelt 365VitaalWerken ook af en toe activiteiten voor ons, bijvoorbeeld een workshop Werkgeluk versus Werkdruk of een sessie stoelyoga. 365VitaalWerken ontzorgt ons door het maken van content, het regelen van activiteiten en het maken van een planning (inclusief bijzondere dagen). Ze denken graag mee en zijn altijd goed en snel bereikbaar. We zijn erg blij met deze samenwerking!

Narrowcasting

Stoelmassage

Activiteit

Stoelyoga

Activiteit

Ideeënbus

QR-code

Goede Nachtrust

Workshop

Master your Stress

Workshop

Complimentenkaartje

QR-code

Meditatiesessie

Activiteit

Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal

Het is belangrijk dat onze medewerkers zich vitaal voelen! Wij ondersteunen graag onze medewerkers hierbij, dit zien we als goed werkgeverschap. Onze medewerkers komen op een laagdrempelige manier alvast meer te weten over de facetten van vitaliteit en krijgen tips waar ze direct wat mee kunnen. Zo brengen we alvast bewustwording rond het thema op gang.

Gemeente Schouwen-Duiveland

De Gemeente is een lokale overheidsinstantie in Nederland, gevestigd op het eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. De organisatie, bestaande uit 500 medewerkers, is verantwoordelijk voor het bestuur en de lokale dienstverlening aan de inwoners van Schouwen-Duiveland.

Zet de eerste stap naar vitaliteit Wij helpen je op weg met een gratis actieplan

Lees verder in onze cases