365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Gemeente Schouwen-Duiveland ontzorgt

De Gemeente Schouwen-Duiveland, met ruim 300 medewerkers, is een dienstverlenende organisatie en erkent dat haar medewerkers haar grootste kapitaal zijn. Om hun welzijn en gezondheid te bevorderen en een prettige werkomgeving te creëren, heeft de gemeente besloten om het vitaliteitsprogramma van 365VitaalWerken te implementeren. Dit programma heeft als doel om de vitaliteit en het welzijn van de medewerkers te vergroten, waardoor de betrokkenheid en tevredenheid wordt versterkt.

365VitaalWerken ontzorgt ons door het maken van content, regelen van activiteiten en het maken van een planning (inclusief bijzondere dagen). Ze denken graag mee en zijn altijd goed en snel bereikbaar. Wij zijn erg blij met deze samenwerking!

Floor Jansen

Beleidsmedewerker HR

Contentvideo's van Schouwen-Duiveland

Meditatiesessie

Zo leer je mediteren

Een goede nachtrust

Met deze tips heb jij een betere nachtrust

Stoelmassages

Zo kom je nog eens vol energie door je werkdag

Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal

Het is belangrijk dat onze medewerkers zich vitaal voelen! Wij ondersteunen graag onze medewerkers hierbij, dit zien we als goed werkgeverschap. Onze medewerkers komen op een laagdrempelige manier alvast meer te weten over de facetten van vitaliteit en krijgen tips waar ze direct wat mee kunnen. Zo brengen we alvast bewustwording rond het thema op gang.

Laagdrempelig

Zo komen onze medewerkers op een laagdrempelige manier alvast meer te weten over alle facetten van vitaliteit en krijgen ze tips waar ze direct iets mee kunnen! Daarmee brengen we alvast de bewustwording rond het thema op gang.

Ontzorgt

Daarnaast regelt 365VitaalWerken ook af en toe activiteiten voor ons, bijvoorbeeld een workshop Werkgeluk versus Werkdruk of een sessie stoelyoga. 365VitaalWerken ontzorgt ons door het maken van content, het regelen van activiteiten en het maken van een planning (inclusief bijzondere dagen). Ze denken graag mee en zijn altijd goed en snel bereikbaar. We zijn erg blij met deze samenwerking!

Iets voor jouw organisatie? Vraag een offerte aan en download de whitepaper

Chat

Daniel van de Meulenhof

Concept Development Manager

Hi! Ik ben Daniel. Heb je vragen? Bel dan op +31 6 81 92 05 49 of mail naar d.vandemeulenhof@365vitaalwerken.nl.

Lees verder in onze cases

Download onze whitepaper over vitaliteit op de werkvloer

Wil je zelf direct aan de slag met de vitaliteit op jouw werkvloer? Download de whitepaper en ontvang 7 gouden tips om jouw werknemers betrokken te krijgen bij jouw vitaliteitsbeleid.

Download

close-link