365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

Hoe geef je als gemeente de juiste invulling op de nieuwe CAO?

In het kader van het recente onderhandelingsakkoord bij gemeenten is er goed nieuws voor werknemers en werkgevers. De focus op vitaliteit heeft een prominente plek binnen de nieuwe CAO gekregen. Dit opent de deur naar een gezondere, vitalere werkomgeving. Lees verder in dit artikel hoe jij de juiste invulling kunt geven op de nieuwe CAO binnen jouw gemeente.

Lees artikel

Jouw vitaliteitsbeleidafgestemd op de nieuwe CAO

Illustration
Illustration
Illustration

Tijdens de webinar CAO en hoe nu verder? Neemt vitaloog Anne van Lieshout je mee in de belangrijkste aspecten van gezondheidspsychologie. Je leert hoe positieve gedragsverandering bijdraagt aan vitaliteit op de werkvloer, hoe je met praktische tips gezonde keuzes stimuleert en implementeert. En krijg je inzicht in hoe je cultuur van welzijn en vitaliteit kunt opbouwen. Tenslotte werk je aan een actieplan, toegespitst op jouw gemeente.

Na het volgen van deze webinar kun je met praktische tips gezonde keuzes stimuleren en implementeren. Zo zorg je voor een positieve shift. Met deze praktische tips en inzichten kun je de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van je werkvloer versterken.

Positieve gedragsverandering is een belangrijk thema onder vitaliteit. Door praktische tools kun je gezonde keuzes in je team stimuleren en implementeren. Zet vandaag nog de eerste stap naar een gelukkiger werkleven voor jouw team en meld je aan voor deze webinar.

Gemeente Schouwen-Duiveland

Vooruitlopend op het maken van ons vitaliteitsbeleid, hebben wij gekozen om met het vitaliteitsprogramma van 365VitaalWerken aan de slag te gaan. Zo komen onze medewerkers op een laagdrempelige manier alvast meer te weten over alle facetten van vitaliteit en krijgen ze tips waar ze direct iets mee kunnen! Daarmee brengen we alvast de bewustwording rond het thema op gang.

Avatar
HR Medewerker

Gemeente Schouwen-Duiveland

Aan de slag met vitaliteit? Wij leggen uit hoe je stapsgewijs naar een gezonde werkvloer gaat voor jouw gemeente.

Chat

Daniel van de Meulenhof

Commercieel Directeur

Hi! Ik ben Daniel. Heb je vragen? Bel dan op +31 6 81 92 05 49 of mail naar d.vandemeulenhof@365vitaalwerken.nl.

Deze organisaties gingen je voor
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Meer lezen over vitaliteit op de werkvloer en hoe wij dit aanpakken?