365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

Vitale organisatie

Uniek programma

illustration

Zet jij ook de stap richtingeen vitalere organisatie?

Ontdek hoe jouw organisatie de vitaliteit kan bevorderen met een gratis vitaliteitsconsult door onze experts. Met de krapte op de arbeidsmarkt en de kosten die een gemiddelde verzuimdag (250 euro) met zich mee brengt, zijn vitale werknemers een waardevolle toevoeging aan iedere organisatie. Vitale werknemers verzuimen namelijk minder (35-40%), ervaren meer werkplezier en zijn loyaler aan de organisatie.

Maak vandaag nog een stap richting een vitalere werkvloer en profiteer van de voordelen van vitale medewerkers, zoals hogere productiviteit, minder verzuim, meer werkplezier en betrokkenheid!

illustration

Een uniek programmabij jou op de werkvloer

365VitaalWerken ondersteunt werkgevers om vitaliteit iedere dag onder de aandacht te brengen op de werkvloer. Wij adviseren organisaties van A tot Z bij het bedenken én implementeren van een vitaliteitsprogramma, met behulp van wetenschappelijke kennis van onze samenwerkingspartners, zoals de Hersenstichting en het Voedingscentrum.

Tijdens het vitaliteitsconsult ondersteunen onze experts jouw organisatie bij het analyseren van de huidige situatie op het gebied van vitaliteit en stellen we samen doelen op. Vervolgens presenteren wij een op maat gemaakt plan om deze doelen met concrete stappen aan te pakken. Verschillende belangrijke thema’s komen hierbij aan bod; zoals voeding, mentale gezondheid en beweging, maar ook minder voor de hand liggende onderwerpen zoals mantelzorg en jong ouderschap.

Speciaal voor FME leden

Een gratis vitaliteitsconsult door onze experts, wij ondersteunen jouw organisatie bij het analyseren van de huidige situatie op het gebied van vitaliteit en stellen samen doelen op. Vervolgens presenteren wij een op maat gemaakt plan om deze doelen met concrete stappen aan te pakken.

Dit vertalen wij naar:

  • Dagelijks visuele communicatie
  • Workshops en activiteiten
  • Een eigen vitaliteitsdashboard met waardevolle content

Vitaliteitsconsult

€ 0

Normaal € 295,-

Zet de eerste stap naar vitaliteit Wij helpen je op weg met een gratis actieplan

Klanten die deelnemen aan ons programma
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo