365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

Doe inspiratie op voor jouw Nationale Vitaliteitsweek

Dit jaar is de tiende editie van de Nationale Vitaliteitsweek. Deze week is de gelegenheid om vitaliteit centraal te stellen. Investeren in medewerkers vitaliteit levert vele voordelen op. Bij 365VitaalWerken zijn veel verschillende mogelijkheden voor het invullen van deze week. Bekijk hieronder de voorbeelden van mogelijkheden die wij voor in de Nationale Vitaliteitsweek voor jouw organisatie kunnen toepassen.

Kick-Off

Behoeftebepaling

Activiteiten

illustration

Vitale start met een kick-off

Geef aandacht aan het thema vitaliteit via een feestelijke kick-off. Jouw werknemers kunnen dan hun eigen gezonde smoothie maken op de smoothiefiets.

illustration

Ontdek de wensen en behoeften van jouw werkvloer

Door de wensen en behoeften van je werkvloer in kaart te brengen, kun je ervoor zorgen dat je vitaliteitsprogramma daadwerkelijk aansluit bij wat je werknemers nodig hebben en willen. Dit verhoogt de relevantie en effectiviteit van het programma.

illustration

Boeiende activiteiten over vitaliteit op de werkvloer

Een workshop of activiteit is een laagdrempelige manier om met vitaliteit aan de slag te gaan. Het werkt motiverend, draagt bij aan alle kennis over gezondheid én heeft een positieve invloed op de werksfeer. Daarnaast laat het zien dat vitaliteit binnen de organisatie een prioriteit is.

Organisaties die deelnemen aan ons programma

365VitaalWerken is creatief, flexibel en denkt heel goed mee in alles met betrekking tot communicatie. Hiermee ondersteunen zij ons in het realiseren van de uitdagingen waar we mee te maken hebben bij De Rijnhoven.

Avatar
Sietske Cuppen

Casemanager Verzuim bij De Rijnhoven

Wij zijn vooral blij met hoe er meegedacht wordt over hoe we vitaliteit nog beter op de kaart kunnen krijgen.

Avatar
Alexandra Hustinx

Beleidsadviseur bij Gemeente Haarlem

365VitaalWerken ontzorgt ons door het maken van content, regelen van activiteiten en het maken van een planning (inclusief bijzondere dagen). Ze denken graag mee en zijn altijd goed en snel bereikbaar. Wij zijn erg blij met deze samenwerking!

Avatar
Floor Jansen

Beleidsmedewerker HR Bij Gemeente Schouwen-Duiveland

StayFit is ons antwoord op een vitale en gezonde werkomgeving. Maar om onze medewerkers hierbij te betrekken, hadden we een nieuwe benadering nodig. Dat is waar 365VitaalWerken ons de helpende hand bood.

Avatar
HR medewerker

HR medewerker bij Kiwa

365VitaalWerken heeft een ongelooflijke bijdrage geleverd aan de succesvolle Week van het Werkplezier. Van voorbereiding tot logistiek en van mooie communicatie materialen tot inspirerende programmaonderdelen. 365 heeft alles in huis om een idee om te zetten in een daadwerkelijk programma waarin verschillende elementen terugkomen die bijdragen aan bewustwording rondom vitaliteit en werkplezier.

Avatar
Annemarijn Glasbergen

Vitality Manager bij Equans

Onze medewerkers zijn positief en er is echt aandacht voor de informatie op de schermen. In de pauzes hebben mensen het over de thema’s die voorbijkomen op de schermen en gaan ze er met elkaar over in gesprek. Soms serieus en soms met een grapje. Regelmatig staat iemand even stil bij het scherm om een gezond recept van het Voedingscentrum te scannen. De kracht ligt denk ik in het feit dat de informatie niet betuttelend is, waardoor mensen ook echt de tijd nemen om naar de schermen te kijken.

Avatar
Debby Jongerman

HR Adviseur bij Arkance Sytems

Zet de eerste stap naar vitaliteit Wij helpen je op weg met een gratis actieplan

illustration

Wil je meer informatie over dit programma?

Download de flyer over de Nationale Vitaliteitsweek

Klanten die deelnemen aan ons programma
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo