365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

In kleine stapjes naar gezondere keuzes op de werkvloer

365VitaalWerken ondersteunt werkgevers om vitaliteit iedere dag onder de aandacht te brengen op de werkvloer. Onze informatie is laagdrempelig en interactief. Geen wijzende vingertjes, maar gericht op de eigen regie. Zo prikkelen we op continue basis het onderbewustzijn van werknemers, waardoor ze dagelijks een duwtje in de rug krijgen om de gezonde keuze te maken.

Continue aandacht

Eigen intiatieven

Kleine stapjes

illustration

Continue aandacht voor vitaliteit en gezondheid op de werkvloer

Door dagelijks te communiceren blijft vitaliteit top of mind bij werknemers. Daarnaast stimuleert de informatie op openbare plekken de dialoog tussen collega’s. Zo wordt vitaliteit onderdeel van de organisatiecultuur.

illustration

Ondersteuning en bevordering van eigen initiatieven

De zichtbaarheid voor eigen initiatieven wordt verhoogd. Daarnaast worden de eigen initiatieven versterkt door de relevante informatie afkomstig van onafhankelijke kennisorganisaties.

illustration

Nudging om vitaliteit op te pakken, zowel op het werk als privé

Het beginnen van nieuwe gewoonten begint klein. Het scherm van 365VitaalWerken stimuleert tijdens het werk gezonde gewoonten door laagdrempelige en aantrekkelijke boodschappen te tonen. Door de kracht van herhaling blijven deze boodschappen hangen en kan dit kleine aanpassingen positieve keuzes bevorderen. Zowel op werk als thuis.

Divider Divider

Betrouwbare informatie van onze kennispartners

In een tijdperk van informatieoverload is het cruciaal om betrouwbare bronnen te raadplegen. Daarom hebben we samenwerkingen opgezet met gerenommeerde kennisinstellingen zoals het Voedingscentrum en de Hersenstichting. Deze organisaties beschikken over waardevolle wetenschappelijke inzichten. We presenteren zorgvuldig samengestelde informatie van deze partners op onze vitaliteitsschermen, zodat je alleen kunt vertrouwen op feitelijke en nauwkeurige kennis die relevant is voor jouw welzijn.

Hoe brengen wij de vitaliteitsboodschappen

Illustration
Illustration
Illustration

Iedere dag komen vitaliteitsonderwerpen zoals beweging, voeding en mentale gezondheid voorbij op de schermen. Daarnaast wordt persoonlijke content toegevoegd, zoals teamuitjes, verjaardagen en jubilea, of nieuws uit de organisatie. Dit maakt het scherm een waardevol middel voor interne communicatie.

Door diverse communicatiekanalen in te zetten, kun je alle medewerkers bereiken, inclusief degenen op kantoor, in de productieruimte en de thuiswerkers. We maken hierbij gebruik van narrowcasting schermen, intranetcommunicatie, ons vitaliteitsplatform MyVit, en offline middelen zoals posters en thuisbezorgde pakketjes.

Door gebruik te maken van diverse kanalen kunnen we interactie stimuleren en zo het gesprek over vitaliteit op gang brengen. Dit doen we door middel van quizzen, vragen en prikkelende berichten die je aan het denken zetten.

Effectieve communicatie op een strategische plek

Met dagelijks wisselende video’s en persoonlijke content, breng je vitaliteit en gezondheid iedere dag op de voorgrond. Afgestemd op de interesses, brengen we relevante onderwerpen zoals beweging, voeding en mentale gezondheid onder de aandacht via ons vitaliteitsscherm, geplaatst op centrale plekken zoals de kantine. Vraag onbeperkt video’s aan zoals teamuitjes, verjaardagen en organisatienieuws, waardoor het scherm een waardevol middel wordt voor interne communicatie.

Meer over onze schermen

Bereik alle medewerkers, waar ze ook zijn, via het intranet en de mail

Elke maand leveren wij een communicatiepakket, dat je kunt delen via intranet en e-mail. Het bevat artikelen, quizzen, uitdagingen en prikkelende gespreksvragen over seizoensgebonden vitaliteitsonderwerpen. Daarnaast heb je natuurlijk ook de vrijheid om onbeperkt video’s, afbeeldingen en e-mails bij ons aan te vragen. Wij staan altijd paraat om je te ondersteunen in communicatie.

Waar alles samenkomt

Dus, jouw werknemers hebben de video’s op de werkplek gezien en ontdekken wekelijks nieuwe updates op het intranet. Maar wat nu? MyVit biedt de oplossing. Dit vitaliteitsplatform integreert alles: het scherm, intranet en e-mails. Hier zijn diepgaande artikelen, quizzen om kennis te testen, en aanmeldingen voor workshops en activiteiten binnen jouw organisatie te vinden. En dat alles, gepresenteerd in jouw eigen huisstijl. Neem hier alvast een kijkje!

Bekijk MyVit

365VitaalWerken bij Gemeente Schouwen-Duiveland

365VitaalWerken ontzorgt ons door het maken van content, regelen van activiteiten en het maken van een planning (inclusief bijzondere dagen). Ze denken graag mee en zijn altijd goed en snel bereikbaar. Wij zijn erg blij met deze samenwerking!

Avatar
HR Medewerker

Gemeente Schouwen-Duiveland

Aan de slag met vitaliteit? Wij leggen uit hoe je stapsgewijs naar een gezonde werkvloer gaat.

Chat

Daniel van de Meulenhof

Commercieel Directeur

Hi! Ik ben Daniel. Heb je vragen? Bel dan op +31 6 81 92 05 49 of mail naar d.vandemeulenhof@365vitaalwerken.nl.

illustration

Of direct al aan de slag? Vraag dan een actieplan bij ons aan

Volledig toegespitst op jouw organisatie maken wij een actieplan waar jij mee aan de slag kunt.

Klanten waar we trots op zijn
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Meer tips en inspiratie