365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

Stimuleer gezond gedrag op de werkvloerIedere dag

Leg de nadruk op de mentale gezondheid van je werknemers tijdens de Brain Awareness Week. Het is de perfecte tijd om de gezondheid en welzijn van jouw medewerkers in de schijnwerpers te zetten, en wat is daarvoor een beter moment dan nu? 365VitaalWerken biedt een uniek programma om belangrijke onderwerpen tot leven te brengen op de werkvloer.

Juiste moment

Ontdek de behoeftes

Actie

illustration

Breng aandacht op het juiste moment

Of het nu workshops of posters zijn, jouw vitaliteitsboodschappen hebben meer impact als ze op het juiste moment worden overgebracht. Onze hersenen verwerken relevante informatie in de context beter, wat resulteert in een sterkere impact en langdurigere herinnering. Met iedereen bezig met nieuwe voornemens, kun je hierop inhaken en het zichtbaar maken binnen jouw organisatie. Communiceer via diverse kanalen om de bewustwording van zowel medewerkers als management over het belang van gezondheid en vitaliteit te vergroten, en daarmee de betrokkenheid bij jouw vitaliteitsbeleid te versterken.

illustration

Kom erachter wat jouw medewerkers echt nodig hebben

Ontdek snel en eenvoudig de behoeften van je team met onze essentiële behoeftemeting. Door deze in kaart te brengen, stemmen we het vitaliteitsprogramma af op wat jouw werknemers echt nodig hebben, wat niet alleen de participatie vergroot, maar ook laat zien dat jouw organisatie luistert naar de behoeften van het team. Zo creëren we een betrokken werkomgeving waarin gezondheid en welzijn centraal staan.

illustration

Breng jouw vitaliteitsinitiatieven direct in de praktijk

In die eerste maand is hét moment om jouw vitaliteitsinitiatieven van de grond te krijgen. De combinatie van de voornemens van het nieuwe jaar en de aanwezigheid van vitaliteit op de werkvloer resulteert in hoog gemotiveerde collega’s. Betrek ze met workshops of andere gezellige activiteiten. Zo zorg je ervoor dat jouw team de boodschap oppikt en vitaliteit echt deel gaat uitmaken van jullie organisatie.

Hoe brengen wij vitaliteit naar de werkvloer?

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

Wij brengen jouw medewerkers op de hoogte van gezondheids- en vitaliteitsinformatie, afgestemd op hun interesses en behoeften. Hierdoor vergroot je de kans dat de boodschap wordt opgemerkt en begrepen. Via verschillende communicatiekanalen, zoals narrowcasting schermen, intranet, het MyVit vitaliteitsplatform en offline middelen zoals posters, zorgen we ervoor dat vitaliteit dagelijks de aandacht krijgt. Door interactieve elementen zoals quizzen en prikkelende berichten stimuleren we het gesprek over gezondheid en welzijn binnen de organisatie.

In samenwerking met onze kennispartners zorgen wij ervoor dat de informatie op de vitaliteitsschermen betrouwbaar, actueel en relevant is.

Ben jij al bezig met het organiseren van gezonde lunches, bootcamps of workshops? Onze communicatie-experts helpen jou om deze initiatieven zichtbaar te maken door middel van intranetposts, mailings of animatievideo's voor op de vitaliteitsschermen. Enige wat jij hoeft te doen is dit aanvragen bij ons. Makkelijk toch?

Iedere dag wordt laagdrempelige content getoond via een vitaliteitsscherm op jouw werkvloer waar ook jij jouw eigen boodschappen op kunt plaatsen. Wij plaatsen deze gratis in jouw kantine of andere prominente plek op de werkvloer

Ervaringen van onze klanten

Wij bij Arkance Systems vinden de vitaliteit van onze medewerkers erg belangrijk. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met 365VitaalWerken. We wilden namelijk dat het onderwerp werd aangepakt op een manier die goed past bij onze organisatie en we geloven dat dit goed gelukt is!

Avatar
Debby Jongerman

HR Adviseur bij Arkance Systems

365VitaalWerken ontzorgt ons door het maken van content, regelen van activiteiten en het maken van een planning (inclusief bijzondere dagen). Ze denken graag mee en zijn altijd goed en snel bereikbaar. Wij zijn erg blij met deze samenwerking!

Avatar
Floor Jansen

Beleidsmedewerker HR bij de gemeente Schouwen-Duiveland

Zet de eerste stap naar vitaliteit Wij helpen je op weg met een gratis actieplan

illustration

Verder lezen over vitaliteit op de werkvloer?

Wij leggen uit hoe je stapsgewijs naar een gezonde werkvloer gaat.

Klanten die deelnemen aan ons programma
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Meer tips
en inspiratie

Photo of smiling young colleagues sitting in office coworking using laptop computers and tablet. Looking aside.