365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

De nieuwe gemeente CAO en hoe nu verder?

Zet de nieuwe norm voor vitaliteit en werkdrukbeheersing binnen jouw gemeente. Met de recente CAO-update, geldig van 1 januari 2024 tot en met 31 maart 2025, staan we voor een positieve verandering. Vitaliteit van werknemers is een blijvend punt van aandacht. Als HR-professional ben jij de cruciale schakel om te zorgen voor een vitalere organisatie. Graag helpen wij jou hierbij. In dit webinar helpen wij jou op weg.

Gemeente Schouwen-Duiveland

Vooruitlopend op het maken van ons vitaliteitsbeleid, hebben wij gekozen om met het vitaliteitsprogramma van 365VitaalWerken aan de slag te gaan. Zo komen onze medewerkers op een laagdrempelige manier alvast meer te weten over alle facetten van vitaliteit en krijgen ze tips waar ze direct iets mee kunnen! Daarmee brengen we alvast de bewustwording rond het thema op gang.

Avatar
HR Medewerker

Gemeente Schouwen-Duiveland

Divider Divider

Betrouwbare informatie van onze kennispartners

In een tijdperk van informatieoverload is het cruciaal om betrouwbare bronnen te raadplegen. Daarom hebben we samenwerkingen opgezet met gerenommeerde kennisinstellingen zoals het Voedingscentrum en de Hersenstichting. Deze organisaties beschikken over waardevolle wetenschappelijke inzichten. We presenteren zorgvuldig samengestelde informatie van deze partners op onze vitaliteitsschermen, zodat je alleen kunt vertrouwen op feitelijke en nauwkeurige kennis die relevant is voor jouw welzijn.

Jouw vitaliteitsbeleidafgestemd op de nieuwe CAO

Illustration
Illustration
Illustration

Breng jouw medewerkers op een effectieve wijze op de hoogte van informatie over gezondheid en vitaliteit. Deze informatie is afgestemd op de interesses, behoeften en kenmerken van jouw werkvloer. Hierdoor is de kans groter dat de boodschap wordt opgemerkt en begrepen.

Ontdek de wensen en behoeften van jouw werkvloer. Door de behoefte op een laagdrempelige manier in kaart te brengen, krijg je als gemeente een beter beeld van de vitaliteitsbehoeften van jouw werknemers. Pas je aanbod hierop aan en bied onderwerpen en activiteiten waar iedereen naar verlangt.

Iedere dag komen vitaliteitsonderwerpen zoals beweging, voeding en mentale gezondheid voorbij via verschillende communicatiekanalen. Daarnaast wordt persoonlijke content toegevoegd, zoals teamuitjes, verjaardagen en jubilea, of nieuws uit de organisatie. Daarnaast kunnen boeiende workshops een laagdrempelige manier zijn om met vitaliteit aan de slag te gaan. Het werkt motiverend, draagt bij aan kennis over gezondheid en heeft een positieve invloed op de werksfeer. Het laat zien dat vitaliteit binnen de organisatie een prioriteit is.

Meld je aan voor de webinar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer id magna vehicula, cursus nunc eu, ullamcorper diam. Nullam efficitur ipsum at enim varius semper. Sed id convallis mi. Mauris efficitur vel nisl id placerat. Curabitur ornare rhoncus aliquet. Aenean quis lacus rutrum, hendrerit turpis et, consectetur metus. Sed vel arcu vel velit elementum aliquet mollis a sem. Cras tincidunt ornare orci sit amet cursus.

Deze gemeentes nemen deel aan ons programma
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Meer tips en inspiratie