365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

Waarom wil je direct communiceren met jouw werknemers?

Het voordeel van het bereiken van je werknemers op individueel niveau is dat je beter kunt inspelen op hun specifieke behoeften, waardoor je gerichte ondersteuning en programma's kunt bieden. Dit leidt tot een hogere betrokkenheid en effectiviteit van je vitaliteitsinitiatieven, en uiteindelijk tot een gezondere en meer productieve werkomgeving.

Persoonlijk

Betrokkenheid

Gezonde werkomgeving

illustration

Gepersonaliseerde aanpak

Betrek je werknemers op individueel niveau en bied op maat gemaakte content en informatie die precies aansluiten op de wensen en behoeften die bij jou op de werkvloer spelen. Zo kunnen wij content voor jou maken die we geheel naar de huisstijl van jouw organisatie ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld een e-mail zijn. Het enige wat jij dan hoeft te doen is op ‘versturen’ klikken. Zo makkelijk is dat!

illustration

Verhoogde betrokkenheid

Door in je communicatie op de individu te focussen vergroot je de betrokkenheid. Hiermee betrek je medewerkers actief bij jouw vitaliteitsinitiatieven en verzamel waardevolle feedback. Zo ontdek je sneller of jouw vitaliteitsbeleid aansluit bij de behoeften van jouw collega’s.

illustration

Zo ben jij de bindende factor in de gezonde werkomgeving

Het bereiken van werknemers op persoonlijk niveau bevordert niet alleen hun welzijn, maar draagt ook bij aan een productievere en gezondere werkomgeving voor alle betrokkenen. Daarbij sta jij voorop in de strijd om jouw collega’s bij jouw vitaliteitsintiatieven te betrekken.

Nieuwsbrieven

Intranet

Offline

illustration

Interne nieuwsbrieven

Maandelijkse e-mail

Ontdek de kracht van onze maandelijkse e-mail: een waardevol hulpmiddel om de vitaliteit op de werkvloer te versterken! Elke maand stellen we een inspirerende e-mail klaar met als hoofdthema een belangrijk vitaliteitsonderwerp. Werkgevers kunnen deze e-mail eenvoudig doorsturen naar hun werknemers via hun eigen e-mailsoftware.

In de maandelijkse e-mail belichten we het thema van de maand en presenteren we drie verdiepende artikelen. Deze artikelen bieden waardevolle informatie voor diegenen die meer willen weten over verschillende onderwerpen die bijdragen aan een gezondere levensstijl.

 

Het MyVit platform

Een platform boordevol informatie over een scala van vitaliteitsonderwerpen. Van het stellen van goede gewoontes tot mantelzorg, ieder thema komt voorbij met praktische tips en tools. Zo worden medewerkers ondersteund met hun vragen over verschillende onderwerpen wanneer het hen uitkomt.

Door het platform op te nemen in de nieuwsbrieven, kunnen werknemers op de hoogte worden gebracht van de beschikbare middelen en worden aangemoedigd om het platform te gebruiken. Zo kunnen ze op een laagdrempelige manier met hun gezondheid bezig zijn en praktische ondersteuning krijgen.

illustration

Intranet communicatie

Het intranet contentpakket heeft als doel om de continuïteit van vitaliteitscommunicatie te bevorderen. Hierbij worden zowel eigen initiatieven als relevante content vanuit kennisorganisaties geleverd om te delen binnen uw eigen kanalen. De content verwijst naar verdiepende artikelen op het MyVit kennisplatform, waardoor medewerkers de kans krijgen om zich verder te verdiepen in de onderwerpen die hen aanspreken.

Bovendien bevat het contentpakket dialoogstarters, waardoor waardevolle gesprekken en discussies binnen uw organisatie worden gestimuleerd. Het intranet wordt hiermee een interactieve plek waar medewerkers elkaar kunnen motiveren en ondersteunen op hun reis naar een gezondere en vitalere levensstijl.

illustration

Offline communicatie

Ontdek de kracht van offline communicatie! Hoewel het grootste deel van de communicatie tegenwoordig via online kanalen plaatsvindt, geloven wij sterk in de impact van offline middelen zoals posters en kaartjes. Offline communicatie is een krachtig instrument om betrokkenheid te vergroten en positieve gedragsverandering te stimuleren.

 

Posters en kaartjes

Onze posters en kaartjes zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend. Ze prikkelen en motiveren medewerkers om actie te ondernemen en bij te dragen aan een vitale werkomgeving. Samen met jou denken we graag mee over welke boodschap je wilt overbrengen en hoe we deze het beste kunnen verpakken.

 

 Pakketjes thuis

Maak van communicatie een ervaring met onze pakketjes thuis! Het persoonlijke tintje zorgt ervoor dat jouw boodschap opvalt en blijft hangen. Soms kan een boodschap krachtiger overkomen wanneer deze tastbaar wordt gemaakt en rechtstreeks bij medewerkers op de deurmat belandt. Of het nu gaat om de aankondiging van een nieuw fietsenplan om duurzaam woon-werkverkeer te bevorderen, of om het welkom terug heten na de zomervakantie met een gezonde dosis energie, wij staan klaar om te helpen.

Interne nieuwsbrieven

Via de mailing wordt iedereen binnen de organisatie op individueel niveau bereikt. Zo hebben werknemers toegang tot verdiepende informatie wanneer het hen uitkomt.