365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

Van werkdruk naar werkgeluk tijdens de Week van de Werkstress

Van 13 t/m 17 november vindt de Week van de Werkstress weer plaats. Hét perfecte moment om vitaliteit extra onder de aandacht te brengen binnen jouw organisatie. 365VitaalWerken biedt een uniek programma om belangrijke onderwerpen te laten leven op de werkvloer.

Juiste moment

Bewustwording

Actie

illustration

Geef aandacht op het juiste moment

De impact van jouw vitaliteitsboodschappen, of het nu gaat om workshops of eenvoudige posters aan de muur, wordt versterkt wanneer ze op het juiste moment worden overgebracht. Onze hersenen hebben de neiging relevante informatie in de context beter op te pikken en te verwerken, wat resulteert in een krachtigere impact en langdurigere herinnering.

illustration

Door meer kennis wordt de bewustwording verhoogt

Tijdens deze specifieke week wordt vitaliteit extra in de schijnwerpers gezet, wat leidt tot een verhoogd bewustzijn bij zowel medewerkers als management over het belang van gezondheid en vitaliteit op het werk. Dit resulteert in een meer betrokken werknemer.

illustration

Breng jouw vitaliteitsinitiatieven direct in de praktijk

De Nationale Week van de Werkstress is hét moment om jouw vitaliteitsinitiatieven van de grond te krijgen. Dit kan je bijvoorbeeld doen met workshops of andere gezamenlijke activiteiten. Zo zorg je ervoor dat jouw medewerkers de boodschap opnemen en vitaliteit echt een onderdeel wordt van jouw organisatie.

Hoe brengen wij vitaliteit naar de werkvloer?

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

Samen met jou maken wij een vitaliteitsplan toegespitst op jouw organisatie.

In samenwerking met onze kennispartners zorgen wij ervoor dat de informatie op de vitaliteitsschermen betrouwbaar, actueel en relevant is.

Ben jij al bezig met het organiseren van gezonde lunches, bootcamps of workshops? Onze communicatie-experts helpen jou om deze initiatieven zichtbaar te maken door middel van intranetposts, mailings of animatievideo's voor op de vitaliteitsschermen. Enige wat jij hoeft te doen is dit aanvragen bij ons. Makkelijk toch?

Iedere dag wordt laagdrempelige content getoond via een vitaliteitsscherm op jouw werkvloer waar ook jij jouw eigen boodschappen op kunt plaatsen. Wij plaatsen deze gratis in jouw kantine of andere prominente plek op de werkvloer

Verhoog bewustzijn op de werkvloer tijdens de Week van de Werkstress én daarna!

  • Dagelijks nieuwe content met betrouwbare informatie van onze kennispartners.
  • Contentcreatie op maat
  • Vitaliteitsplan op maat
  • Gratis vitaliteitsscherm

 

Vanaf

€ 545

per maand

Ervaringen van onze klanten

Wij bij Arkance Systems vinden de vitaliteit van onze medewerkers erg belangrijk. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met 365VitaalWerken. We wilden namelijk dat het onderwerp werd aangepakt op een manier die goed past bij onze organisatie en we geloven dat dit goed gelukt is!

Avatar
Debby Jongerman

HR Adviseur bij Arkance Systems

365VitaalWerken ontzorgt ons door het maken van content, regelen van activiteiten en het maken van een planning (inclusief bijzondere dagen). Ze denken graag mee en zijn altijd goed en snel bereikbaar. Wij zijn erg blij met deze samenwerking!

Avatar
Floor Jansen

Beleidsmedewerker HR bij de gemeente Schouwen-Duiveland

Zet de eerste stap naar vitaliteit Wij helpen je op weg met een gratis actieplan

illustration

Verder lezen over vitaliteit op de werkvloer?

Wij leggen uit hoe je stapsgewijs naar een gezonde werkvloer gaat.

Klanten die deelnemen aan ons programma
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Workshops voor
de Week van de Werkstress