365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

Interview F-16 piloot

Locatie

Op locatie en online

Groepsgrootte

50 personen

Duur

60 - 75 minuten

Stressmanagement op hoog viveau: een interview met een F-16 piloot

Met je schietstoel uit een vliegende F-16 springen, dat klinkt voor veel mensen behoorlijk stressvol. Toch heeft deze voormalig F-16 piloot dat niet zo ervaren. Hij is namelijk jarenlang opgeleid om met dit soort rampscenario’s om te gaan.

In dit exclusieve interview deelt de piloot zijn ervaringen en leert hij ons een belangrijke les: onderschat de kracht van je mindset niet. Met de juiste mentaliteit kun je zoveel meer dan je denkt!

Hij deelt met ons praktische tips die deelnemers kunnen helpen in acute stress situaties. Daarnaast nemen we deelnemers helemaal mee in zijn bizarre crash, met foto’s en audio fragmenten. Sit back, relax & fasten your seatbelt!

Alles over de workshop

Tijdens dit interview gaan we in gesprek met een voormalig F-16 piloot. We geven een korte introductie van de interviewer en de F-16 piloot, ondersteunen zijn verhaal met audio fragmenten, video’s en foto’s en we stellen hem vragen. Deelnemers mogen tussendoor uiteraard ook vragen stellen.

Het is mogelijk om deze sessie met 15 minuten te verlengen (dan is het totaal 75 min) zodat er tijd is voor het “top gun kwartiertje”, omdat er vaak vlieg/luchtmacht gerelateerde vragen naar voren komen vanuit de deelnemers tijdens het interview. Die beantwoorden we dan graag tijdens dit kwartier zodat het niet afleidt van het doel van het interview.

In dit exclusieve interview deelt deze piloot zijn ervaringen en leert hij je een belangrijke les. Zijn overtuiging: onderschat de kracht van je mindset niet! Je kunt je geest namelijk trainen om beter om te gaan met acute en plotselinge stress scenario’s. Benieuwd hoe jij zijn geleerde lessen in jouw dagelijks leven kunt toepassen om minder last te hebben van stress?

Deze workshop leert medewerkers op een andere manier te kijken naar hun mindset en om deze positief te beïnvloeden. Een positieve mindset is van belang omdat dit effect heeft op de mentale en fysieke gezondheid van de mens. Mensen worden productiever, creatiever, meer sociaal en hebben een lager ziekteverzuim. Deze sessie is perfect voor bedrijven die mentale gezondheid en stress niet te “zweverig” willen benaderen.

Iets voor jouw organisatie? Vraag een offerte aan van deze workshop.

Ontdek meer workshops