365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

Workshop: Goede Nachtrust

Locatie

Op locatie en online

Groepsgrootte

50 personen

Duur

60-90 minuten

Slaap Zacht, Werk Slim: Workshop over Nachtrust

Slaap is een essentieel onderdeel voor een gezond leven. Het heeft namelijk impact op onze productiviteit, creativiteit en concentratie. Hoe beter mensen slapen, hoe positiever de impact op deze factoren. Medewerkers met een goede nachtrust kunnen dus veel betekenen voor je bedrijf. Het onderwerp “nachtrust” wordt echter niet vaak besproken op de werkvloer, terwijl het veel invloed heeft op de medewerker.

Tijdens deze workshop heb ik praktische tips gekregen om ervoor te zorgen dat ik kan voorkomen dat ik een lagere kwaliteit slaap heb.

Avatar
Omgevingsdienst Midden Holland

Medewerker Omgevingsdienst Midden Holland

Alles over de workshop

Tijdens deze workshop geven wij informatie en houden we de sessie interactief door energizers en een quiz te doen met de deelnemers. Daarnaast bieden we een handout met vragen om een persoonlijk slaapplan te maken. Er is ook ruimte voor vragen en feedback.

Momenteel is 63% van de inwoners van Nederland niet tevreden over haar slaap. Tijdens deze interactieve workshop vertellen we over de effecten van een goede nachtrust en gaan we aan de slag met makkelijk toepasbare tips om je nachtrust te verbeteren. Zo vallen jouw medewerkers binnenkort onder de 27% van de inwoners van Nederland die wél tevreden is over haar slaap!

Hoe goed wij slapen, heeft invloed op onze productiviteit, creativiteit en concentratie. Het is dus nuttig voor medewerkers om zich bewust te zijn van het belang van een goede nachtrust. In deze workshop delen wij medewerkers hoe zij hun nachtrust kunnen verbeteren aan de hand van tips, strategieën en informatie.

Iets voor jouw organisatie? Vraag een offerte aan van deze workshop.

Ontdek meer workshops