365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

Workshop: Importance of Exercise

Locatie

Online

Groepsgrootte

50 personen

Duur

60 minuten

Leer Leven in Beweging: Workshop Importance of Exercise

Urenlang stil zitten, wij Nederlanders zijn er héél goed in. Niet per se iets om trots op te zijn, want de effecten van langdurig stilzitten zijn niet zo heel positief.

Tijdens deze workshop bespreken we de impact van onze inactieve levensstijl, de mogelijke effecten op onze gezondheid én wat je er aan kunt doen om juist meer te bewegen op je (werk)dag.

Ook dagen we deelnemers uit om de tips gelijk toe te passen en om elkaar te inspireren. Een interactieve en effectieve workshop waarbij we uiteraard zelf ook niet stilzitten!

Alles over de workshop

Tijdens deze workshop delen we informatie en doen we een korte peiling aan de hand van een Mentimeter, om de interactie tijdens deze sessie te vergroten. Aan het einde is er ruimte voor vragen en feedback.

Bewegen op een werkdag zorgt voor een goede doorstroming van het bloed naar de hersenen, waardoor mensen zich beter kunnen concentreren. Tijdens deze workshop ontvangen jouw medewerkers tips om te bewegen tijdens het werk, zonder dat dit hen afleidt van hun werkzaamheden. Zo kunnen zij productiever aan de slag!

Veel mensen brengen een groot gedeelte van de dag zittend door en dat is niet goed voor de gezondheid. Tijdens deze workshop leren jouw medewerkers hoe zij genoeg kunnen bewegen tijdens werk, zonder dat dit hen afleidt van hun werkzaamheden. Het doel van de workshop is het belang van beweging benadrukken en medewerkers motiveren om meer te bewegen.

Iets voor jouw organisatie? Vraag een offerte aan van deze workshop.

Ontdek meer workshops