365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

Interview Kickbokser Levi Rigters

Locatie

Op locatie en online

Groepsgrootte

50 personen

Duur

60 minuten

Inspirerend interview met kickboks kampioen Levi Rigters

Als iemand weet hoe belangrijk een winnaarsmentaliteit is, dan is het deze Heavyweight Kickboks Champion wel. Mentale balans en weerbaarheid spelen volgens hem een ontzettend grote rol. Levi Rigters deelt zijn persoonlijke ervaringen, waar deelnemers weer veel van kunnen leren. Uiteraard is er ruimte voor vragen.

Alles over de workshop

Tijdens dit interview gaan we in gesprek met Levi Rigters. Het interview bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder:

  • doelen stellen & behalen
  • omgaan met teleurstellingen
  • presteren onder druk
  • (topsport) mentaliteit
  • het vieren van successen.

Aan het einde van ieder onderwerp is er ook een zelfreflectie vraag voor de deelnemers, na ieder onderwerp krijgen ze een paar minuten de tijd om deze vraag schriftelijk te beantwoorden. De resultaten hiervan zullen niet gedeeld worden. Uiteraard kunnen er tussendoor vragen gesteld worden aan Levi.

In dit interview bespreken we hoe je mentale weerbaarheid kan verbeteren, beter kunt presteren onder druk en hoe je om kunt gaan met teleurstellingen. Medewerkers leren:

– Hoe je kunt omgaan met tegenslagen,

– Het belang van het stellen en behalen van doelen,

– Levenslessen van Levi Rigters ,

– Het belang van het vieren van successen.

Werken bestaat voor veel mensen ook uit samenwerken en het behalen van goede resultaten. Medewerkers die goede resultaten willen behalen, zijn goed voor een organisatie. Zij zijn namelijk gedreven en werken hard. Een teleurstelling kan daarom soms extra zwaar vallen. Deze onderwerpen kunnen zowel privé als op werk worden toegepast, om zo doelen te stellen en positief te blijven terwijl je aan je doelen werkt.

Iets voor jouw organisatie? Vraag een offerte aan van deze workshop.

Ontdek meer workshops