365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

Lopende zaken, effectief vergaderen

Locatie

Op locatie

Groepsgrootte

30 personen

Duur

60-90 minuten

Leer effectief wandelend werken

Uit onderzoek is gebleken dat mensen met een zittend beroep gemiddeld 9,1 uur per dag zitten. Dat dit niet gezond is weten we allemaal. Stap vandaag nog buiten de gebaande paden en maak wandelend vergaderen deel van je werkdag. Want wandelen is gezond, maakt productief, creatief, effectief en draagt bij aan werkgeluk.

Met deze concrete tips ga ik wandelend vergaderen meer toepassen in mijn werkdag.

Avatar
Kiwa

Medewerker bij Kiwa

Alles over de workshop

Leer gezonder en effectiever vergaderen tijdens deze interactieve workshop Lopende Zaken. Deze interactieve workshop neemt je gelijk mee naar buiten om je alles bij te brengen over wandelend vergaderen. Wat zijn de voordelen? En hoe richt je zo’n wandelende vergadering goed in? Door de tips uit deze workshop toe te passen maak je jouw werkdagen productiever en gezonder.

Wandelend vergaderen bieden tal van voordelen voor de gezondheid en het welzijn, evenals voor de teamdynamiek. Het is een laagdrempelige manier om meer beweging in de werkdag te integreren en kan leiden tot meer creativiteit en productiviteit tijdens vergaderingen.

Meer beweging integreren in de werkdag is bij veel organisaties een hot topic. Door wandelend vergaderen op te nemen in de organisatiecultuur, worden vergaderingen niet alleen gezonder, maar volgens onderzoek ook effectiever. Maar hoe doe je dat? Deze workshops geeft je alle handvatten om de eerste stap te zetten!

Iets voor jouw organisatie? Vraag een offerte aan van deze workshop.

Ontdek meer workshops