365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

Smove

Locatie

Op locatie

Groepsgrootte

50 personen

Duur

15-30 minuten

Slim bewegen met Smove!

Heb je al eens van Smove, ook wel: smart movement, gehoord? Door slimme bewegingen uit te voeren, activeer je je lichaam en stimuleer je je brein. Atleten doen dit al jaren en dit zorgt voor hen voor een verbeterde focus, creativiteit, besluitvaardigheid en zelfvertrouwen. Het maakt niet uit als je dit nog nooit gedaan hebt, want het is erg laagdrempelig en het niveau maakt niet uit!

Alles over de workshop

We laten zien waarom we het moeilijk vinden om fouten toe te geven en hoe de omgeving een positieve invloed kan hebben. Psychologische veiligheid is een voorwaarde binnen organisaties die willen groeien, innoveren en leren. Je durven uitspreken of juist de ruimte geven aan anderen. Dan leer je echt van fouten maken.

Wat Smove leuk maakt is het spelelement en het feit dat je het samen met elkaar doet. Het zal gegarandeerd zorgen voor een lach op de gezichten van je medewerkers en het geeft ze energie voor de rest van de dag. Daarnaast zorgt het ook voor verbondenheid van de medewerkers onderling, wat de sociale cohesie verbetert.

Iets voor jouw organisatie? Vraag een offerte aan van deze workshop.

Ontdek meer workshops