365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

Stoelmassage sessie

Locatie

Op locatie

Groepsgrootte

Onbeperkt

Duur

20 minuten per persoon

Even ontspannen op je werkplek

In drukke periodes kunnen medewerkers veel stress en een hoge werkdruk ervaren. Dit uit zich in een gespannen gevoel, zowel mentaal als fysiek. Dit kan invloed hebben op de werkprestaties en daarom is het belangrijk om ook op de werkvloer genoeg aandacht te geven aan ontspanning.

Hiervoor bieden wij de perfecte oplossing: stoelmassages! Door middel van een heerlijke stoelmassage kunnen medewerkers even hun verstand op 0 zetten. De spanning wordt uit het lichaam gemasseerd en dat maakt ruimte voor ontspanning. Dit bevordert de productiviteit van de werknemers en dat is ook voordelig voor de organisatie. Daarnaast kunnen deze stoelmassages gewoon plaatsvinden op jouw werkplek, dus je bent geen overbodige tijd kwijt!

Ik houd niet echt van yoga (te zweverig) maar dit is praktisch en leuk. Ook een leuke dame.

Avatar
Prins Petfoods

Medewerker bij Prins Petfoods

Super! Makkelijk en toegankelijk!

Avatar
Prins Petfoods

Medewerker bij Prins Petfoods

Alles over de workshop

Bij de stoelmassage sessie komt een masseur langs op de werkplek om je medewerkers in de watten te leggen. Hierbij heb je keuze uit 15, 20 of 30 minuten per persoon. Dit is een simpele, maar effectieve manier om de medewerkers te laten ontspannen.

De masseur neemt een speciale stoel mee waar het hoofd, de armen en de knieën op kunnen rusten. De masseur gebruikt drukpunten om zo doorbloeding in het lichaam te stimuleren. Werknemers kunnen hiervan ontspannen en ze zullen merken dat de spieren wat soepeler worden. Nog een bijkomend voordeel: de kleding kan aan blijven!

Deze sessie biedt een moment om het hoofd even helemaal leeg te maken. Hierdoor kan stress verlagen, kunnen creatieve ideeën ontspruiten en kunnen ze na de sessie weer met frisse energie aan de slag. Vooral mensen die lange tijd in dezelfde houding doorbrengen zullen voordelen ervaren doordat de nek, schouders en rug gemasseerd worden.

Gun je jouw team een rust- en verwenmoment? Dan raden wij deze stoelmassage sessie sterk aan! Deelnemers ervaren na een stoelmassage sessie niet allen fysieke voordelen, maar ook mentale.

Iets voor jouw organisatie? Vraag een offerte aan van deze workshop.

Ontdek meer workshops