365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

Stoel Yoga

Locatie

Op locatie en online

Groepsgrootte

50 personen

Duur

15 of 30 minuten

Op het Werk Ontspannen met Stoel Yoga

Gun jij de medewerkers een momentje om preventief nek-, schouder- en rugklachten tegen te gaan? Of juist om even te ontspannen tijdens een drukke werkdag? Dan is Stoel Yoga perfect!

Alles over de workshop

Met laagdrempelige oefeningen gaan we tijdens deze korte sessie relaxen en stretchen, gewoon vanuit je eigen stoel. We leggen uit waarom ontspanning en stretchen belangrijk is en we gaan aan de slag met verschillende oefeningen, zodat iedere sessie anders is. De sessie duurt 15 minuten (soms 30 min). Na een korte introductie gaan we direct met de oefeningen aan de slag. Alle deelnemers doen mee vanuit huis.

Ontspannen is zoveel makkelijker dan je denkt! Met laagdrempelige oefeningen leren deelnemers tijdens de Stoel Yoga om te relaxen en stretchen tijdens een werkdag. Gewoon vanuit eigen stoel. Ze hebben er niet eens sportkleding voor nodig. In slechts 15 minuten creëren we een bijzonder, waardevol en gezond ontspanningsmoment.

Stoel Yoga is onmisbaar op een lange werkdag waarbij je veel stilzit. Bovendien zorgt tussentijdse ontspanning voor de verhoging van de productiviteit onder medewerkers. De sessie is altijd online, waardoor het voor mensen op kantoor en mensen thuis makkelijk te volgen is.

Iets voor jouw organisatie? Vraag een offerte aan van deze workshop.

Ontdek meer workshops