365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

Workshop: Werkdruk naar Werkgeluk

Locatie

Op locatie en online

Groepsgrootte

30 personen

Duur

60-90 minuten

Meer werkgeluk ervaren

Met een gelukkig gevoel naar je werk? Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms ligt de werkdruk zó hoog, dat dit een negatieve invloed heeft op het plezier dat je op je werk ervaart. De kunst is om deze werkdruk om te zetten naar werkgeluk, zodat je met meer plezier aan het werk kunt.

Wij bieden de workshop Werkdruk naar Werkgeluk aan om informatie en tips te geven over hoe je die beruchte werkdruk kan omzetten naar werkgeluk. Door inzichten te geven in de werking van je brein, leer je ook hoe je dit in je voordeel kunt gebruiken. Een waardevolle vaardigheid voor teams die veel in aanraking komen met werkdruk.

Ik heb geleerd om werkgeluk meer ruimte te geven en vaker nee te zeggen.

Avatar
Gemeente Haarlem

Medewerker Gemeente Haarlem

Alles over de workshop

Tijdens de workshop Werkdruk naar Werkgeluk gaan we aan de slag met tips over multitasking, pauzes nemen en altijd verbonden zijn. Door deze tips toe te passen, kunnen deelnemers vervolgens effectiever werken. Ook biedt het nuttige kennis over stress en tijdsmanagement.

Na het volgen van deze workshop begrijpen deelnemers beter hoe zij om kunnen gaan met een hoge werkdruk en hoe zij dit op een positieve manier kunnen omzetten naar werkgeluk.

Mentale gezondheid en bevlogenheid zijn belangrijke thema’s onder vitaliteit. Als medewerkers zich mentaal niet fit voelen, kan dit een negatieve invloed hebben op het werk. Door je team handvatten te geven, kunnen ze beter omgaan met de druk en stressoren die het werk met zich mee kunnen brengen. Zet vandaag de eerste stap naar een gelukkiger werkleven voor jouw team en meld je aan voor deze workshop. 

Iets voor jouw organisatie? Vraag een offerte aan van deze workshop.

Ontdek meer workshops