365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

Wim Hof Ice Challenge

Locatie

Op locatie

Groepsgrootte

30 personen

Duur

2,5 uur

Verleg grenzen met je team

De Wim Hof Ice Challenge is een unieke methode ontwikkeld door de legendarische atleet Wim Hof. Zijn ademhalingsmethode kent vele voordelen: een versterkt immuunsysteem, minder stress en meer concentratie.

Onder begeleiding van ervaren coaches die in de leer zijn geweest bij Wim Hof zelf, gaan jij en je team aan de slag met ademhalingstechnieken die de geest kalmeren en energie versterken. Als je er klaar voor bent, dompel je onder in het ijskoude water en voel je de adrenaline door je aderen stromen. Verleg je grenzen, versterk je lichaam en geest, en ontdek waartoe jij in staat bent.

 

Wat een leuke workshop was dit! Dank voor het organiseren. Graag meer van dit soort activiteiten.

Avatar
Kiwa

Medewerker bij Kiwa

Alles over de workshop

Gedurende deze training staan ademhaling, koud en mindset centraal. Deelnemers worden begeleid door een professional getraind door Wim Hof. Eerst wordt de mindset getraind door middel van de ademhaling, waarna er een mogelijkheid is om plaats te nemen in het ijsbad. Na het ijsbad is er tijd en ruimte om te praten over ieders ervaringen.

Tijdens deze training leren deelnemers  met behulp van specifieke ademhalingstechnieken te vertrouwen op hun lichaam. Door vervolgens plaats te nemen in het ijsbad voel je de adrenaline door je lichaam stromen. Door de blootstelling aan koud verbetert het de geestelijke gezondheid, het immuunsysteem, vermindert het stress en vergroot het de concentratie. De gehele ervaring is ook nog eens een echte teambuilding activiteit.

Wil je je team een unieke en grensverleggende ervaring bieden? Dan is deze training sterk aan te raden.

Iets voor jouw organisatie? Vraag een offerte aan van deze workshop.

Ontdek meer workshops