365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

Workouts (o.a. bootcamps, kickbox, yoga)

Locatie

Op locatie

Groepsgrootte

50 personen

Duur

60 minuten

Een workout voor iedereen

Een goede manier van bewegen is het doen van een workout. Dit is goed voor de spieren, de doorbloeding van het lichaam, het cholestrolgehalte en de bloeddruk. Iedereen kan workouts doen, of je nu dagelijks in de sportschool staat of nog nooit hebt gehoord van sporten. Er zijn passende workouts voor elk niveau. Van uitdagende tot beginnende workouts: hardloop-krachttrainingen, specifieke spiergroepen, yoga, bootcamp of booty-lessen.

Alles over de workshop

De workouts duren zo’n 50 – 60 minuten, afhankelijk van het type workout. Per workout wisselt het ook of het binnen of buiten is (ook afhankelijk van het weer). De yoga lessen zijn in principe altijd binnen. De workouts worden gegeven door een ervaren trainer.

Bootcamp
Tijdens deze full-body bootcamp worden alle spiergroepen getraind, met zowel kracht als cardio oefeningen. De training is in principe buiten, mits het hard regent. Uiteraard wordt de sessie begeleidt door een ervaren trainer, die motiveert, uitdaagt en op de uitvoering let. Hier is (buiten)sportkleding, een sporthanddoek & water voor nodig.

Sport circuit
In deze workout volg je een circuit met verschillende ‘stations’. Bij ieder station hoort een andere oefening die in 45 seconden moet worden uitgevoerd, gevolgd door 15 seconden rust. Bij ieder station wordt er een andere spiergroep getraind, zodat het een complete training is. Uiteraard wordt de sessie begeleidt door een ervaren trainer, die motiveert, uitdaagt en op de uitvoering let. Hiervoor is (buiten)sportkleding, een sporthanddoek & water voor nodig.

Kickboksen
Ervaar zelf hoe het is om fysiek en mentaal uitgedaagd te worden. Deze pittige workout is een combinatie van kracht, cardio en kickboks oefeningen. Naast het fysieke gedeelte dagen we de deelnemers ook mentaal uit om de rust te vinden met ademwerk en een korte meditatie. Are you ready?

Yoga
Een heerlijke ontspannen yogales om helemaal tot rust te komen. Maar vergis je niet, sommige oefeningen zijn uitdagender dan je denkt. We bieden verschillende vormen van yoga aan, o.a. Yin en Hatha. Voor yoga is er een sportoutfit nodig, en eventueel een matje. Het is ook mogelijk om de matjes erbij te huren.

Yin yoga
Yin & Yang, je kent het symbool vast wel. Yang staat voor meer actief en dynamisch waarbij je je spieren aanspant & Yin staat voor het ontspannen van je spieren. Bij deze vorm van yoga worden de poses langer vastgehouden, dit is erg goed voor de pezen, gewrichten en bindweefsel. Deze sessie is geschikt voor echte yogi’s of beginners, iedereen kan meedoen met deze laagdrempelige “slow yoga”. Hier is comfortabele (sport)kleding voor nodig. Namasté.

Beweging is essentieel voor een gezonde leefstijl.

Iets voor jouw organisatie? Vraag een offerte aan van deze workshop.

Ontdek meer workshops