365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

Workshop: All About Food

Locatie

Op locatie en online

Groepsgrootte

50 personen

Duur

60-90 minuten

De wegwijzer in gezonde voeding

Zie jij door de bomen het bos niet meer omtrent de beweringen over gezonde voeding? Tijdens de workshop All About Food delen wij onmisbare weetjes en informatie over wat de populairste voedingsstoffen en producten met jouw lichaam doen. Want is speltbrood nou echt beter dan volkorenbrood? En wat is nou echt het verschil tussen haver- en sojamelk? Kortom, op een interactieve manier bespreken we alles wat je altijd al wilde weten over voeding.

Ik dacht dat ik al gezond genoeg bezig was, maar toen we er dieper op in gingen bleek dat er nog plaats is voor verandering.

Avatar
Omgevingsdienst Haaglanden

Medewerker Omgevingsdienst Haaglanden

Alles over de workshop

We onderdrukken het belang van gezonde voeding door informatie te delen, doen we een quiz om de sessie interactief te houden en is er ruimte voor vragen en feedback.

Middels deze workshop scheppen we verheldering over de grote hoeveelheid (soms onbetrouwbare) informatie die gedeeld wordt over voeding, zodat medewerkers gezonde voedingskeuzes kunnen maken.

Gezonde voeding is essentieel voor de gezondheid, wat invloed heeft op je energie en hoe helder je bent. Een medewerker die gezonde voedselkeuzes maakt, kan productiever aan de slag.

Iets voor jouw organisatie? Vraag een offerte aan van deze workshop.

Ontdek meer workshops