365VitaalWerken programma

Een gezond bedrijf begint met kwalitatieve communicatie rond vitaliteit. Dat regelen wij.

Ontdek het programma of plan een kennismaking

Ontdek de verschillende onderdelen

Workshop: Digital Detox

Locatie

Op locatie

Groepsgrootte

50 personen

Duur

60-90 minuten

Workshop Digital Detox

Leven in een wereld vol digitale prikkels… Hoe ga je daarmee om, zonder zelf overprikkeld te raken of jezelf volledig af te sluiten?

Alles over de workshop

Tijdens deze workshop geven wij informatie en houden we de sessie interactief door energizers en een quiz te doen met de deelnemers. Daarnaast bieden we een handout met vragen om een persoonlijk digital detox plan te maken. Er is ook ruimte voor vragen en feedback.

In de Digitale Detox Workshop gaan we in op de impact van social media, het gevolg van altijd online zijn en het effect daarvan op onze hersenen.

We gaan aan de slag met een quiz, bespreken de voor- en nadelen van schermen & technologie en geven praktische tips om schermgebruik te verminderen.

Het doel van de workshop is om samen op zoek te gaan naar de juiste balans. Kortom, een inspirerende en interactieve workshop die je aan het denken zet.

De wereld wordt steeds digitaler en speelt zich steeds meer online af. Dit brengt veel mogelijkheden met zich mee, maar heeft soms ook een negatieve invloed. Door sociale media hebben we bijvoorbeeld het gevoel dat we altijd bereikbaar moeten zijn en dat we altijd “aan moeten staan”. Een wereld vol digitale prikkels kan heel vermoeiend zijn, waardoor we altijd een gevoel van stress en druk ervaren.

Iets voor jouw organisatie? Vraag een offerte aan van deze workshop.

Ontdek meer workshops