Workshop: Food for Thought

Populair

Populair

Populair

Workshop

Workshop

Workshop

Beweging

Beweging

Beweging

Locatie

Online & op locatie

Online & op locatie

Groepsgrootte

Groepsgrootte

tot

50

personen

Duur

Duur

60-90 minuten

60-90 minuten

A person holds a wooden crate filled with freshly harvested vegetables, including lettuce, tomatoes, bell peppers, zucchini, cauliflower, and herbs, surrounded by a vibrant garden setting.
A person holds a wooden crate filled with freshly harvested vegetables, including lettuce, tomatoes, bell peppers, zucchini, cauliflower, and herbs, surrounded by a vibrant garden setting.
A person holds a wooden crate filled with freshly harvested vegetables, including lettuce, tomatoes, bell peppers, zucchini, cauliflower, and herbs, surrounded by a vibrant garden setting.

Eet bewust, leef duurzaam: workshop over voedingsimpact op lichaam en milieu

Eet bewust, leef duurzaam: workshop over voedingsimpact op lichaam en milieu

Onze dagelijkse voedselkeuzes beïnvloeden ons lichaam en het milieu. Eet je gezond, dan krijg je energie en voel je je fitter. Naast dat gezonde voeding goed is voor je lichaam, is het ook goed voor het milieu. Volgens het Voedingscentrum levert gezonde voeding namelijk minder CO2-uitstoot, broeikasgassen en afvalstoffen op. Omdat voeding veel impact heeft op de mens en de wereld, is het nuttig om hier kennis over te hebben. Deze workshop maakt je bewust over gezonde en duurzame voeding, wat essentieel is om goed voor jezelf én het milieu te zorgen.